Limes-wiki:Privacybeleid

Uit Limes-wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Tekstbijdragen

Al uw bijdragen aan Limes-wiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.

U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein waarop geen copyrights rusten, of een soortgelijke vrije bron.

Heeft u opmerkingen over een bepaalde tekstbijdragen, ga dan eerst in overleg door uw feedback op de overlegpagina te plaatsen. Indien de auteur en u geen overeenstemming vinden, maak dan een eigen pagina aan over het onderwerp waarin u uw visie kenbaar maakt.

Verwijzingen

Doe recht aan uw bronnen: Zorg altijd voor een rechtmatige bronvermelding. Vermeld auteur en titel van een publicatie, indien geregistreerd, vermeld het ISBN-nummer zodat de uitgave in de Konin. Bibliotheek kan worden opgezocht.

Copyrights

Materiaal dat u op deze wiki plaatst geeft u vrij voor publicatie. Alle content komt beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen-licentie. Zie: Creative Commens

Mocht u bronnen of foto- en/of videomateriaal herkennen waarover u copyright heeft dan kunt u zich wenden tot de webmaster door u te registreren en contact op te nemen.

Privacy

Een geregistreerde gebruiker heeft zich anoniem aangemeld. Ook de webmaster heeft geen inzage in de registraties en de bijbehorende emailadressen. Namen en emailadressen worden alleen in de database opgeslagen voor het gebruik van deze wiki, ze worden nooit ter beschikking gesteld aan derden. In onderhavige gevallen kan worden besloten de technisch beheerder te vragen naar een emailadres uit de database. Deze uitvraag zal aan de community worden verantwoord.

De webmaster beschikt wel over mediawiki functionaliteit om een gebruiker de toegang tot de wiki te blokkeren. In geval van misbruik van de wiki voor andere doeleinden dan het delen van kennis, zal worden ingegrepen.