Legio Secunda Augusta: verschil tussen versies

Uit Limes-wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 6: Regel 6:
  
 
De kracht van Legio Secunda Augusta is zijn diversiteit.
 
De kracht van Legio Secunda Augusta is zijn diversiteit.
De groep heeft niet alleen militairen die u het Romeinse soldatenleven laten zien, maar ook burgers met hun bezigheden als leer bewerken, kleding maken, koken, mozaïek leggen, masseren etc.
+
De groep heeft niet alleen militairen die u het Romeinse soldatenleven laten zien maar ook burgers met hun bezigheden als leer bewerken, kleding maken, koken, mozaïek leggen, masseren etc.
De militaire afdeling bestaat naast de herkenbare romeinse legionairs en de romeinse legerarts ook uit auxilia, oftewel de hulptroepen die uit onze regio kunnen komen, maar ook uit de vele andere windstreken van het Romeinse rijk, zoals de Kelten, Germanen en de Persen.
+
De militaire afdeling bestaat naast de herkenbare Romeinse legionairs en de Romeinse legerarts ook uit auxilia, oftewel de hulptroepen die uit onze regio kunnen komen, maar ook uit de vele andere windstreken van het Romeinse rijk, zoals de Kelten, Germanen en de Persen.
  
 
Op hun [http://legioiiavg.nl/ website] kun je extra informatie vinden over de groep.
 
Op hun [http://legioiiavg.nl/ website] kun je extra informatie vinden over de groep.

Huidige versie van 7 jan 2015 om 12:08

Leg II Aug.jpg

Re-enactment groep

Legio Secunda Augusta is een levende geschiedenis groep die het Romeinse en inheemse leven uitbeeldt van de eerste honderd jaar na Christus door middel van re-enactment.

De kracht van Legio Secunda Augusta is zijn diversiteit. De groep heeft niet alleen militairen die u het Romeinse soldatenleven laten zien maar ook burgers met hun bezigheden als leer bewerken, kleding maken, koken, mozaïek leggen, masseren etc. De militaire afdeling bestaat naast de herkenbare Romeinse legionairs en de Romeinse legerarts ook uit auxilia, oftewel de hulptroepen die uit onze regio kunnen komen, maar ook uit de vele andere windstreken van het Romeinse rijk, zoals de Kelten, Germanen en de Persen.

Op hun website kun je extra informatie vinden over de groep.